Eco Klinik Wislanda

Eco Klinik Wislanda

God morgon och välkomna till ett nytt inlägg en fin fredag som denna. Med bara några timmar kvar till helg tänkte jag passa på att skriva ett inlägg om företaget Eco Klinik Wislanda. För någon vecka sedan vände jag mig till dem för en ansiktsbehandling i Alvesta.

Jag tar väl hand om mitt ansikte och min hy på egen hand men jag kände ändå att jag ville ha professionell hjälp för att få ett ännu bättre resultat. Trots att jag i vanliga fall tar väl hand om hyn i mitt ansikte har jag märkt att den mår mycket bättre om jag går på ansiktsbehandlingar med jämna mellanrum. Än så länge har jag inte hittat något företag som har blivit en favorit men efter mitt besök hos Eco Klinik Wislanda känner jag verkligen att det är en potentiell favorit till mig. Den ansiktsbehandling i Alvesta som jag fick där gav många fina effekter i mitt ansikte, redan under behandlingens gång märkte jag hur bra min hy mådde. Deras behandling gjorde att min hy fick den uppfräschning som den var i behov av, hon som driver och jobbar på företaget gjorde allt för att jag skulle bli nöjd med resultatet. Under hela besöket tog hon väl hand om mig och jag kände mig hela tiden bekväm och avslappnad. När jag bokade in min ansiktsbehandling i Alvesta trodde jag aldrig att min hy skulle reagera så bra och bli så fin efteråt, jag är verkligen positivt överraskad. Med det kan jag verkligen rekommendera det här företaget och specifikt deras ansiktbehandlingar, jag tycker verkligen att det är någonting ni alla borde testa. 


Kommentarer är stängda.