Livscoachen hjälpte mig på traven

Livscoachen hjälpte mig på traven

God dag vänner och välkomna till ännu en måndag på min blogg. Ni verkar må bra av vad jag kan se i kommentarerna i alla fall och det känns skönt! Jag har idag vart hos Sanne Soleil som är en livscoach i Västerås och jag måste bara berätta om vad som hände.

Jo, det har vart så ett tag nu att jag inte riktigt har haft lust att göra någonting och jag har in te känt mig tillräcklig. Min mamma och pappa har vart oroliga och de frågar ständigt vad de kan göra, men grejen är att ingen kunde göra någonting, vad jag trodde i alla fall. Min mamma och pappa är så snälla så de letade upp en fantastisk livscoach i Västerås där jag bor och jag kan inte tacka dem nog. Jag gick till Sanne Soleil och mina förväntningar var inte jättehöga eftersom jag inte visste vad jag hade gett mig in på. Vi pratade om allt möjligt och hon hjälpte mig med tips på hur jag kan göra för att försöka må bra igen och jag måste säga att det verkligen fungerade. Hon var en sådan fin människa och hade en riktigt vacker personlighet och man blev väldigt lugn av henne. Nu har det gått cirka en månad sedan jag var hos denna livscoach i Västerås och med hennes tips har mitt liv börjat komma igång igen. Jag mår bättre och bättre för varje dag och det känns väldigt skönt. Jag ville bara rekommendera för er att gå till en livscoach om ni mår dåligt och behöver hjälp på traven, och om ni har möjlighet så ta hjälp av Sanne Soleil då hon var riktigt professionell. Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting så vi ses på torsdag för ett nytt inlägg. Kram.  


Kommentarer är stängda.